perjantai 1. lokakuuta 2010

Täällä taas, uusi kausi edessä!

Heippa taas kaikille. Ainakin NÄÄÄÄÄIN pitkän tauon jälkeen Flexible World on taas päättänyt aloittaa toimia uudelleen. Poistaessani blogia toivoin, että tilalle tulisi toinen, hyvä joukkuevoimistelu – blogi. Aluksi sain ilokseni huomata, että tosiaan monia uusia blogeja syntyi, mutta valitettavasti ne eivät toimineet kuten olisin toivonut.

Syitä blogin lopettamiseksi voisin luetella vaikka kuinka monta. Nyt pitkän tauon jälkeen olen kuitenkin saanut motivaation taas kohdalleen, ehkä siksi etten enää itse voimistele vaan siirryin kokonaan valmennuksen puolelle.

Itselläni on ollut ikävä kaikkien – myös niiden ärsyttävien (:-D) anonyymien kommentteja. Täällä kun juttelu on aina toiminut ja juttua on aina ollut. Toivottavasti annatte mulle toisen mahdollisuuden, sillä tällä kertaa motivaatiota blogin pitämiseen on ehkä tuplasti enemmän :-).

Ideana olisi se, että blogi olisi mahdollisimman samanlainen kuin ennenkin. Blogissa käsitellään siis niin mestaruus- kuin kilpasarjaakin. Toivon kuitenkin, että noudattaisitte näitä samoja ohjeita joita viimeksikin blogissa toivoin teidän noudattavan: Joukkueita saa arvostella, mutta yksittäisiä henkilöitä ei aleta joukkueista tai valmentajista nimeämään. Lisäksi joukkueen henkilökohtaisia asioita ei saa levitellä blogissa, mikäli joukkue ei halua asian leviävän. Muuten kommentointi on vapaata, kunhan pidätte järjen kädessä ettekä loukkaa ketään!


Mikä väline sopii parhaiten mielestänne kullekkin sarjalle?


Nyt olisi vielä hyvä saada kommenttiboksiin jotain aihetta mistä keskustella. Tässäpä muutama minua mietityttävä asia, voitte toki itsekkin keksiä lisää, ja ehdotella seuraavan postauksen aiheita (niitä nimittäin tulee taas nopeaan tahtiin !). Eli, Miten uskotte yhdistelmäjoukkueiden La Strada – Iiris, Sirius – Kidea, Safir – Cabaree toimivan? Safir-Cabaree joukkue onkin mielenkiintoinen tapaus, kun joukkueessa voimisteleekin enää kaksi Cabareen tyttöä ja valmentajatkin on Safirista. Lisäksi haluaisin kuulla mielipiteenne seuraavista joukkueista: Minetit, Pippurit, Dominot ja Luna. Viime kaudella Minetit jäivät vaille kultamitalia, nostaako joukkue tasoaan syksyllä? Entä Pippurit, jotka ovat vahvasti nousemassa koko ajan kohti kärkeä? Dominot taas minua kiinnostaa siksi, että joukkue kotisivuillaan kertoi joukkueiden kokoonpanoissa tapahtuvan suuria muutoksia, miten ne näkyvät menestyksessä? Entä Luna, joka ei viime kautena pärjännyt yhtä hyvin kuten edellisinä? Onnistuuko joukkue nostamaan taas tasoansa? Tässäpä hieman pohdittavaa seuraavaan postaukseen asti.

-Tuuli

88 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee :D! on ollut ikävä tätäääää

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa että tää blogi on taas toiminnassa!!

FLEXIBLEWORLD kirjoitti...

Anonyymi1: Mulla kans :)

Anonyymi2: Niinpä! Nyt vaan keskustelua kehiin...

Anonyymi kirjoitti...

ai mitä vikaa muissa blogeissa sit on ollu susta =D?

mistä oot hankkinu ton tausta kuvan?

Anonyymi kirjoitti...

JEE! pöhlö anonyymi :D:D:D noita toisia blogejahan ei päivitetä yhtään! Ihana et tää palas :) Kirjoittaako Anni tänne enää?

Anonyymi kirjoitti...

Miljan blogi on kyllä hyvä...

Anonyymi kirjoitti...

mun muistaakseni ei paljoo tota flexible worldiaka päivitetty! että miettikääpäs sitä. varmaa vielä vähemmä ku vaikka rajan ylitystä jota ei päivitetä ikinä :D

Anonyymi kirjoitti...

Minun mielestä tänne kyllä päiviteltiin paljon useammin kuin noihin muihin verrataan. Joskus jopa useamman kerran viikossa. Hyvä että Flexible World palasi, ainoa blogi jossa on ollut oikeaa spekulointia ja kunnon keskustelua!

FLEXIBLEWORLD kirjoitti...

En ole muita blogeja huonoksi väittänytkään, kaipaan vaan enemmän avointa ja jatkuvaa keskustelua. Vaikka Flexible Worldiakaan ei hirmuisen useasti päivitetty (välissä toki postailtiin niinkin paljon että lukijat pyysivät hidastamaan tahtia...:D), mutta täällä keskustelu on aina toiminut hyvin :). Luen toki muitakin jv-blogeja ja pidän itse paljon Miljan blogista, jossa näkyy myös hienoja kuvia.

Anonyymi kirjoitti...

Joo keskustellaan noista aiheista! Muakin kiinnostaa pippurit ja minetit!! toivon molemmille joukkueille korkeaa sijotusta ja minetit kultaa!

Anonyymi kirjoitti...

lunahan ei varmaa pärjänny siks nii hyvi ku vaihto sarjaa.. ja vartalot ei toimi, vaikkakin liikkuvuutta on.

Anonyymi kirjoitti...

Joo kyllä tuolla "maton reunalta" blogissa on ihan yhtä paljon keskustelua kuin täälläkin oli aikoinaan. Saa nyt sitten nähdä kumpi vie voiton. Yleensä keskutelua vain yhdessä blogissa kerrallaan. Päivitykset ovat tärkeitä.

Anonyymi kirjoitti...

nii mistä taustakuva on

Anonyymi kirjoitti...

Joo keskusteluanyt tännekkin päin. :)
Mua kiinnostaa itteeniMinetit ihan hirveesti koska reenaan samalla paikkakunnallaja tiedän mitä sieltä on tulossa niin odotan innollamiten tämä sitten kisoissa näkyy. :)
Yhdistelmä joukkueet on kans tosi mielenkiintosia ja toivottavasti lähtevät hyvin toimimaan ! Lastrada/iiris ei vissiin kisaa syksyllä ? HArmin paikka oisin toivonu kyllä näkeväni ne ! :( Ei muuta ko tsemppiä kaikille ja 3 vko päästä näkyillään Cailapissa !

-S

Anonyymi kirjoitti...

heti tuli maton reunalle postaus :D

Josefina kirjoitti...

Mitä mieltä olette välineistä ja ikä sarjoista?

mielestäni 10-12 sarjaan sopii pallo mutta voishan siinä sarjass ollakin joku muu väline vaikka vanne. Vanne on helpompi käsitellä ja siitä saa paremman otteen kuin pallosta.

12-14 sarjaan vanne sopii ihan hyvin mutta voishan se olla joku vaikeempi väline esim. naru
Naru on vaikee käsitellä ja siitä vois tulla kiinnostavaa vaikka onkin toi vannekin :)

14-16 sarjaan sopii hyvin keilat koska haastavuutta ainakin riittää!

16 + sarjassa on mielestäni hyvä kun saa valita välineen niin kaikilla ei ole aina sama!

ja sitt vielä alle 10 vuotiaille vois sopii pallo(?) koska siitä ne opis enemmän välinetekniikka ja sitt olis helpompaa kun siirtyy muihin sarjoihin (ehkä)
Mutta voishan -10 sarja ollakin jaettu kahteen osaan esim. alle 8-vuotiailla olis naru ja yli 8 olis sitten pallo :)

- Josefina

Milja kirjoitti...

Mun mielestä välineet on ikäsarjoittain laitettu aika hyviin paikkoihin! Eli ite en lähtis muutoksia tekemään, en esim. narua kaipaa joukkuevoimisteluun mukaan kauheesti enempää :)

Ja alle kymppien sarjassahan säännöt on viitteellisiä. Monet joukkueet tekeekin tota, että vikoina vuosina jätetään narut pois ja "kisataan" palloilla. Ennen kilpaikää sitä kerkeääkin kokeilemaan vaikka useaa välinettä!

Anonyymi kirjoitti...

Joo on kiva ku tää blogi tuli takas toimintaa :)) Mut mun mielest näit blogei rupee koht olee liikaaa ja kaikkii ei ehi seuraa.. Nyt ku maton reunaltaki nous aika isoon suosioon ja tääki tulee varmaa nousee ni on tosi vaikeeta pysyy kärryillä molemmis blogeissa..

Ja tää nyt sit on vaan mun mielipide tästä asiasta..

Anonyymi kirjoitti...

joo lunalla liikkuvuutta löytyy mutta ei sitten oikeen muuta.. ohjelmat on ollu kyl mun mielee aina mut MISSÄ ON VIRTAAVUUS? liike liike liike liike. en itse ole nähnyt ohjelmissa yhtään sitä kaipaamaani virtaavuutta. ootan innolla 12-14 mestaruussarjaa! se on TOSI tiukka! ootan eniten dominoja-juuri ehkä siksi kun kokooonpanot vaihtuneet niin huimast, xonoxia-miten 13 vanteen ohjelma toimii!, pegasoksia-niillä ollut tooosi kivoja ja ihania ohjelmia, sekä tytöt ovat olleeet tosi taitavia mokia vaaan tullut ainakin aina kun itse olen kisoissa ollut katsomasssa ;oo jos saavat ne isot mokat (mitä itse ainakin olen nähnyt)niin pois ovat todella korkealla, mangeetit-viime kauden sm-mestareita!, ja sitte viel tähdettäret-niin monesti sm-mitalleilla. ja isoimmista sarjoista tietysti fosforit, cinera(kiinnoostaa ohjelma tosi paljon) ja fotonit. onhan tietty vieelä muitakin mut tos nyt joitaa mitä ootan enite =)

Anonyymi kirjoitti...

Kattelin tossa cailap cupin suoritus järjestystä ja kyllä se 12-14 vuotiaide sarja on kaikista tiukin :)
Siel on kyl varmaa tosi moni aika korkeella.
Epäilen et mitalisijoista kamppailevat kevään perusteella ; Odette,Dominot Flex,Magneetit,Dominot Point,Isabel Fionat -96,Odelle ja Xonox.
Saa nähdä mite käy., :)

Anonyymi kirjoitti...

Tietääks joku Ovo cupin tuloksia jv:n puolelta tai oliko katsomassa kisoja?

Josefina kirjoitti...

myös 12-14 sarjassa kamppailee tähdettäret! :)

Anonyymi kirjoitti...

Jo tosta 12-14 sarjasta tulee erittäin tiukka ja varmaan moni uus nousee mutta luulen silti että vanhat ja vahvat pysyy korkealla ainakin niin toivon! Haluan että Tähdettäret ja Magneetit pysyvät mitalleilla SM:iss! :)

Anonyymi kirjoitti...

Jo tosta 12-14 sarjasta tulee erittäin tiukka ja varmaan moni uus nousee mutta luulen silti että vanhat ja vahvat pysyy korkealla ainakin niin toivon! Haluan että Tähdettäret ja Magneetit pysyvät mitalleilla SM:iss! :)

sussu kirjoitti...

Ovo cupin toi 10-12 sarja oli epävirallinen kisa, niin ne sai vaa palautetta suorituksesta eikä kategorioita : )

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se nyt vaan niin on, että 12-14 sarjassa mitaleilla on jälleen Magneetit, Dominot Flex ja Tähdettäret. Felxithän otti jo vuosi sitten kultaa vanteella tasapistein Fossujen kaa, et nyt ootan niilt vähintään huikeeta. Nää kolme erottuu luultavasti selvästi kypsemmällä tekemisellä kuin muut, koska kaikki vikaa kertaa täs sarjas.

Heti mitalien ulkopuolella sitten Dominot Point, Isabel ja Xonox.
Osallistuuko syksyllä SVO:n Rosa??

Anonyymi kirjoitti...

Enmä tiedä onko Rosa osallistumassa en usko koska eivät ole olleet välinekausilla mukana itsemuistan vain s2008.
Mutta mulla ei ole varmaa tietoa korjatkaa jos kerroin aivan väärin.

Anonyymi kirjoitti...

kyllä svo rosa taitaa kisata vanteella

Anonyymi kirjoitti...

Muakin kiinnostaa Pippurit ja Minetit paljon! Ja haluisin kans et molemmat menestyis hyvin. Ja sit kans kiinostaa molempien teemat :)Mihinhä kisoihi noi joukkuueet ois menos, tai siis niinku ekat kisat jois ne vois nähdä?

Anonyymi kirjoitti...

Fotonit on näemmä ilmottautunut Cailap cuppiin! :D siiiistiiii..

Tietääkö kukaan millä välineellä tekee ohjelman? Vanne tai nauha ois kiva. Eipä oo pitkään aikaan nähty nauhaohjelmaa jv:ssä :D

Anonyymi kirjoitti...

Musta tuntuu että Dominoiden ohjelmat ei hätkäytä nyt niin paljon kun keväällä kun sieltä on monia lopettanut tms.

Anonyymi kirjoitti...

Dominoist on kaks lopettanu loukkaantumisten takia, molemmist joukkueist yks, joten ei paljoo vaikuta kyl... odotan tosi paljon just niit ja sit Magneettei ja Tähdettärii :)

Anonyymi kirjoitti...

miäkii ootan megneettei toosi paljo ku oli kuitenkiii sm-kultamitalistii kevääl ja oon aina tykän niitten ohjelmist ==)

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi kirjoitti...
kyllä svo rosa taitaa kisata vanteella

3. lokakuuta 2010 5.48

Mistä moinen tieto? Ei ainakaan ole ilmoittautunut Cailap cupiin, missä on muut kärkijoukkueet.

Nanna kirjoitti...

12-14-sarjassa on pitkästä aikaa ihan hirveesti jännittämistä. Se on tosi kovatasoinen, niinku tääl on jo monesti sanottukin. toivottavasti joukkueet jaksaa jatkaa tulevaisuudessakin niin ens vuodet on taatut!

Odotan isabelii ja xonoxii (ootteko muuten huomannu, et nää joukkueet mainitaan usein samaan aikaan :), koska ne on ehdottomasti tulevaisuuden kovii joukkueita. vanhemmist tietysti fossui ja sit cineraa, on hauska nähdä mitä ne on nyt keksiny...

Anonyymi kirjoitti...

Svo Rósa kisaa tänä syksynä, varma tieto! Sitä en tiedä ,mikseivät kisaa cailapissa. Ja kuuleman mukaan mielenkiintoinen ohjelma tulossa!Saattavat myös olla mukana kärkikahinoissa..

Anonyymi kirjoitti...

OI FOTONIT cailap cupis! mitä ihmettä :D:D:D No, kiva et niitki näkee muualla ku SM- ja MM-kisois ;)!!

tietääkö kukaan millä välineellä tää sirius/kidea menee?

Anonyymi kirjoitti...

fotoneilla on tietääkseni pallo välineenä

Anonyymi kirjoitti...

nauhaohjelma luvassa ainakin tututalla! :)

Anonyymi kirjoitti...

Jee nauhaohjelma!! Ei oo joo tosiaa näkyny pitkää aikaa mitää nauhaohjelmaa..

Toivon nii hartaasti et pääsisin Turkuun kattomaa Cailap Cuppii! Mut se on kyl aika kaukana ni en usko et pääsen :// No toivoa täytyy aina olla ;)

Anonyymi kirjoitti...

fotoneil pallo?? oho!! vähän jännää :) miksi luulette joukkueen ottaneen pallon? onko rytmisessä tulossa seuraavaksi pallon vuoro tai jotain, ja joukkue kehittäisi siks myös taitoja pallon kanssa?

Anonyymi kirjoitti...

No pallo on kyllä joo aika erikoinen valinta. Mut hyvä vaa. Anneli varmaan haluu, että tytöillä hyvät valmiudet kaikkiin välineisiin, eikä ne oo tehny palloo pitkään aikaan ja eihän sitä teidä mikä väline tulee ens kaudella rytmiseen.

Pallo-ohjelmat on kyllä aina tosi haastavia ja ootteks huomannu et joukkueet kerää yleensä ehkä vähän huonommat pisteet kun tavallisesti, jos tekee pallolla tai narulla, niiku Ampeerit 2008 ja Freyat viime vuonna. Pallo on tosi herkkä väline.

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä. Mutta toisaalta Fotonit on niin taitavia, jännä nähdä jos kerrankin heilläki hieman haastetta..

Kristiina kirjoitti...

Pallo minun mielestä herkästi tekee voimistelusta jäykkää. Tosin ei liene vaara Fotoneilla.

Anonyymi kirjoitti...

svolin syyskuun blogista:

"Joukkueiden osalta MM-kilpailu oli myös ensimmäinen karsinta Lontoon olympialaisiin – 24 parasta maata ja Suomi siis näiden joukossa jatkavat nyt karsintaa ensi vuoden MM-kilpailuihin. Silloin kilpaillaankin sitten jo uusilla ohjelmilla kun välineiksi vaihtuvat 5 palloa sekä 2 vannetta ja 3 nauhaa."

Anonyymi kirjoitti...

Joo, aika isosti jo näkyy tuo rytmisen vaikutus fotoneiden jv-ohjelmissaki... nytku melkee kaikki tytökki rvmaajoukkuees...

FLEXIBLEWORLD kirjoitti...

Tietääkö kukaan mitään Molekyylien tilanteesta? Itse kun olen täysin pihalla...

Anonyymi kirjoitti...

Molekyylit on lopettanut ja kolme tyttöä on Capelloissa nykyään. Ja kaikki valmentajat kai myös?

Anonyymi kirjoitti...

upea blogi!

Anonyymi kirjoitti...

Kerranki saadaan nähdä varmasti todella upea naisten pallo ohjelma!! Mielestäni, esimerkiksi ampeereilla pallo oli yritetty sulattaa liikkeisiin mukaan, kuten Freyoillakin, mutta siinä ei oltu kuitenkaan onnistuttu kovin hyvin sitte loppujen lopuks. Nyt jos Antton tekis hienon koreografian ja tytöt varmasti osaa käsitellä palloo hienosti kun rytmistäkin harrastavat, niin vau mikä kokonaisuus ;)!

Anonyymi kirjoitti...

Kerranki saadaan nähdä varmasti todella upea naisten pallo ohjelma!! Mielestäni, esimerkiksi ampeereilla pallo oli yritetty sulattaa liikkeisiin mukaan, kuten Freyoillakin, mutta siinä ei oltu kuitenkaan onnistuttu kovin hyvin sitte loppujen lopuks. Nyt jos Antton tekis hienon koreografian ja tytöt varmasti osaa käsitellä palloo hienosti kun rytmistäkin harrastavat, niin vau mikä kokonaisuus ;)!

Anonyymi kirjoitti...

ois kiva kans nähdä nauhaaki tuol naisten sarjas...nykyään niin moni menee keiloilla.

Kristiina kirjoitti...

Onhan se nauha hieno väline, mutta aika usein tulee seisomista, kun selvitellään solmuja nauhassa. Kokonaisuus on silloin väistämättä ns. piloilla.

Anonyymi kirjoitti...

Molekyylit on lopettanut ja kolme tyttöä on Capelloissa nykyään. Ja kaikki valmentajat kai myös?


mä oon kuuluu et Molekyylit on lopettanu ja yks tyttö on fosforeissa ja yks tyttö capelloissa... en tiiä kumpi pitää paikkaansa

memmu kirjoitti...

Molekyylit ovat lopettaneet ja yksi tyttö on Fosforeissa ja yksi Capelloissa.

Anonyymi kirjoitti...

lopettiko kaikki muut tytöt voimistelun kokonaan? :o

Anonyymi kirjoitti...

No sehän sitten selittääkin miksi Fotoneilla on pallo tänä syksynä jos ensi vuoden rytmisjoukkueilla pallo välineenä. Eiksnoi välineet pysy "samoina" yleensä kaks kautta eli sillon myös 2012 olympialaisissa olis noi pallo välineenä. Aika mielenkiintosta

Ja oishan se aika hienoa, jos Fotonitytöt olympialaisiin pääsis. Eipä olla vähään aikaan olympialaisissa suomalaisedustajaa nähty.

Anonyymi kirjoitti...

Dynamoilla on ollut pallo ohjelma joka oli todella vaikuttava <3 Innolla odotan Fotoneita.

martienn kirjoitti...

fantastic <3

Anonyymi kirjoitti...

Jee Flexible World ! :D musitahan päivitellä :):) mun lemppari!

Anonyymi kirjoitti...

Hmm... Mielestäni Fotoneille voisi sopia vielä paremmin vanne. Mitä mieltä te ootte?

Anonyymi kirjoitti...

itse haluaisin ehdottomasti nauhan fotoneille mutta pallokin on okei(:

mitä mieltä 12-14 kilpa- ja mestaruus sarjoista?

Anonyymi kirjoitti...

Mustakin nauha ois niille hyvä.

Itse uskon 12-14 v sarjassa kovastikin Dominoiden ja Xonoxien mahdollisuuksiin hyville sijoille. Ei pidä unohtaa Lunaa ja Tähdettäriä. Ja Ovo:n Sirius, vai ovatko vielä 10-12??

Mielenkiintoista kun OVO:sta nämä Titaanit siirtyvät jo 10-12 sarjaan, nähdään sielläkin uusia taitavia esityksiä!

Anonyymi kirjoitti...

Joo odotan kyllä innolla Titaanit K; ta ja Titaanit 2000;tta.. Sieltä tulee varmaan hyviä sijoituksia.:)
Itse en kyllä nostaisi Lunaa kauhean korkealle.. Mutta kaksi muuta Tampereen joukkuetta saattavat hyvinkin yllättää Fionat-96 ja Odelle. :) Tietysti unohtamatta kevään tyttökisojen mitalisteja.

Anonyymi kirjoitti...

12-14 mestaruussarjassa mitalistit pysyy varmaan samoina. Lunan en usko hirveästi nousevan, Odellet saattavat yllättää ja Rosaakaan en unohtaisi, ovat tehneet vuodessa kovan nousun.

Anonyymi kirjoitti...

Mä taas uskon Lunaan. Viime kausi oli pettymys,jospa joukkue ja valmentajat on ottaneet opikseen ja nyt on taas tapahtunut kehitystä? :) Ja myös Fionat96 kiinnostaa...

Anonyymi kirjoitti...

Hei nyt kun ollaan puhuttu niin paljon mestaruussarjasta niin voitaisko puhuu välillä kisasarjastaki? :))

Elikkä...
Ketä ootatte kisasarjan 14-16 vuotiaista?? =))

Anonyymi kirjoitti...

en myöskään unohtais 12-14-sarjasta Vantaan Isabelii. tosin eka kerta uudella välineellä ei ole helppo.

Anonyymi kirjoitti...

Tyhmää kun Ampeerit ei tee välinettä :( Ilman yhdistymistä Tiklien kanssa ne varmaan olis tehnytkin, mutta nyt kun joukkueessa on tyttöjä jotka ei koskaan ole välineellä mennyt, niin ei voikaan tehdä välineohjelmaa... Ja olisi ollut kiva myös nähdä Bixbeiltä tai Mimodekselta välineohjelmat...


Mitä muuten arvelette, jos La- Strada - Iiris joukkue alkaa kilpailemaan, miten tulee pärjäämään?

Anonyymi kirjoitti...

Eikös Bixbit tule SM-kisoihin välineohjelmaksi muokatulla uudella vapaaohjelmalla? Eli jonkinlainen välineohjelma joukkueelta siis kai tullaan näkemään.

Anonyymi kirjoitti...

Niin mut joukkue oli alunperin tekemäs vanneohjelmaa mut tekeeki sittenki sen vapaan ja siihen vaa yhistää keilat :/ oisin halunnu nähä vanteen, mut joo hyvä et ees osallistuvat keiloilla :).

Anonyymi kirjoitti...

La Strada pysyy varmaan joo suomen kisoissa korkeintaan mitalijoukkueena mikäli jatkaa, mut kv-kisoissa ei asiaa kärkeen. Varmaan aika samanlainen joukkue kun SVO:n Minorit oli. Pärjäs sm-kisoissa ihan ok.. mitali tuli mutta jäi ilman mainittavaa suurta menestystä.

FLEXIBLEWORLD kirjoitti...

Hei lukijat! Ehdotelkaapas aiheita seuraavaan postaukseen: Mitkä asiat ja joukkueet kiinnostavat? Mistä haluaisitte keskustella? Saa myös ehdottaa muitakin asioita, esim. äänestyksiä :).

-Tuuli

Anonyymi kirjoitti...

Enemmän kilpasarjasta seuraavaan postaukseen!!

Kristiina kirjoitti...

Pitäisikö tosiaan kilpasarjalla olla oma keskustelunaihe? Nämä kaksi sarjaa ovat jo aika lailla erilaisia ja tuntuu välillä, että ihan eri lajikin.Mestaruussarjan joukkueet eivät tiedä kilpasarjan joukkueista juuri mitään ja päinvastoin. Hyvä, että aluekisoissa sarjat ovat "rinnan", jotta jotain tuntumaa säilyy.

Anonyymi kirjoitti...

aika tyhmästi sanottu et la stradalla ei asiia kärkeen kansainvälisis kisois. ei pidä unohtaa että joukkue nappasi espanjassa pronssia ja ovat kyllä aika eritasoinen joukkue minoreihin verrattuna.

Anonyymi kirjoitti...

kyllä minusta tuntuu että ainakin vanhat mestaruussarjan joukkueet (jotka on siis vaihtanu kilpasarjaan) tietää paljonkin mestaruussarjan joukkueita. Ja kyllä itsekin vaikka kilpasarjassa olen niin tulee aktiivisemmin seurailtua mestaruus- kuin kilpasarjan joukkueiden kuulumisia jne.

Anonyymi kirjoitti...

mitäköhän välineitä on näillä kilpa14-16 kärkijoukkueilla zaferilla, helmillä, riona-hiutaleilla, kvartseilla?

Anonyymi kirjoitti...

zaferilla pallo ja kvartseilla keilat (: helmistä enkä hiutaleista osaa sanoa, mutta villi arvaus että kummallakin joukkueella keilat ;) todellakin villi arvaus, mulla ei oikeesti oo mtn hajua ;D

Anonyymi kirjoitti...

En usko, että Ampeerit olisi välttämät muutenkaan tulleet välineeseen, koska tänä syksynähän noin maailmancupin kisat on osittain välinekisojen kanssa päällekäin (esim. cailap cup, joka on Suomen cup)... Ja se Brasilian kisa olisi ollut vain viikon ennen väline sm-kisoja, joten siinä mielessä ihan ymmärrettävä valinta: joko välinekausi tai syksy vapaaohjelmalla kv-kisoissa...

Anonyymi kirjoitti...

Minä en kyllä tiedä kilpasarjan joukkueista juuri mitään. Täällä vilisee nimiä ja spekulaatioita sijoituksista, eikä tähän voi kyllä ottaa mitään kantaa. Sen sijaan mestaruussarjan joukkueita olen monia vanhempia seurannut jo tyttösarjoissa ja tiedän nimeltä/näöltä lähes kaikkien kärkijoukkueiden (= kymmenen parhaan sakki/sarja) tytöt ja valmentajat. Täten kannatan kilpa- ja mestaruussarjoille eri keskusteluavauksia. Vaikka nyt molempiin: paras välineohjelma tai kolmen kärki kautta aikain joka sarjassa.

Anonyymi kirjoitti...

Joo ja mun mielestä just ois hyvä jos ois kaks äänestystä ja kilpa- ja mestaruussarjalle :) Just vaikka jotai sijoituksii tai hienoimpii ohjelmii tai jotain.

memmu kirjoitti...

Joo mä en myöskään tiiä kilpasarjasta melkeen mitään, mutta eipä mua se niin kiinnostakkaan, kun oon mestaruussarjassa itse voimistellut niin sitä tulee seurattua. Että kannattaisin myös erillistä postausta mestaruus- ja kilpasarjalle : )

Anonyymi kirjoitti...

Itse tiedän kyllä molemmista sarjoista paljonkin, vaikka itse voimistelen kilpasarjassa. Olen kyllä melkeempä koko ikäni voimistellut mestaruusarjassa ja nyt kilpasarjaan vaihdettuani seuraan silti molempia sarjoja ja tiedän todella paljon molemmista sarjoista/joukkueista/valmentajista yms. Että haluaisin lukea molemmista sarjoista, mutta olisihan se helpompi jos olisi erilliset postaukset kilpa- ja mestaruussarjalla, että ne ketkä haluavat lukea vaan toisen sarjan keskusteluja pystyvät sen näin helpommin tehdä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan. Jos olet ollut molemmissa sarjoissa, tottakai tiedät.
Tämä kilpasarja muuten todella kasvaa. Katsoin juuri Pakilan nettisivuilta aluekisoihin ilmoittautuneita: mestaruussarja 32
ja kilpasarja 43 joukkuetta!

Anonyymi kirjoitti...

kvarsteilla kai keilat zaferilla pallo helmillä keilat=)

Anonyymi kirjoitti...

aika mielenkiintoista ettei kilpasarjan joukkueista tiedetä kun siellä nykyään kilpailee enemmän joukkueita (ainakin vanhemmissa sarjoissa)kuin mestaruussarjassa! mutta tietenkin mestaruussarja ehkä kiinnostaa enemmän kilpaileehan siellä suomen parhaat

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä blogi tää on! :)

Mitä mieltä ootte HyVoLin säteistä?